Yeniköy İlkokulu
Okulumuz şehir merkezine 12 km mesafede olup, Mardin yolu Göbeklitepe kavşağından sağa dönünce 4.kilometrede yer almaktadır.

VİZYON

"Eğitim Sevgiyle Başlar", sloganıyla öğrencilerimizi güzel bir hayata hazırlamak ve donanımlı bir biçimde yetiştirerek gelecek hayatlarında sevgi dolu ilgili ve görgülü birer birey haline getirmek ,sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak.

MİSYON

Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

KALORİFER

iL MERKEZİNE 12 KM ´DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Mardin yolu 8. Km den Güneye köy yoluna sapıp 4 km içeridedir.(Göbekli Tepe yol ayrımının zıt istikameti yönündedir). Şehir merkezine 12 km uzaklıktadır.